Ouderen vervoer met taxibonnen (SWO)
...

Ouderen vervoer met taxibonnen (SWO)

By admin
juli 24, 2016

Inwoners van Wageningen die de 65 gepasseerd zijn, kunnen tegen een kleine vergoeding taxibonnen voor ouderen vervoer halen bij diverse verkooppunten Solidez in wijk- en verzorgingshuizen. Met een taxibon kan een taxiritje gemaakt worden binnen Wageningen met een gewone taxi. Helaas zijn de taxibus en rolstoeltaxi van deze dienst uitgesloten.

SWO, ouderen vervoer

SWO is de stichting die het concept van de taxibonnen ontwikkelde in het begin van de jaren negentig van de vorige eeuw. De gemeente Wageningen droeg bij elke taxibon een beetje bij. Na de invoering van de regiotaxi vond de gemeente de bijdrage overbodig. Dat is natuurlijk jammer. Toch houden de Wageningse taxibedrijven de prijs voor een bonnetje een beetje betaalbaar, zodat ook ouderen met een kleine beurs van de goede service een aandacht kunnen blijven genieten.

Zo kunnen onze chauffeurs u bijvoorbeeld helpen de boodschappen even binnen te dragen en nemen ze graag voor u de rollator mee in de kofferbak.

Dus als u niet in een volle taxibus door heel Wageningen gereden wilt worden, is de taxibon een goed alternatief voor de regiotaxi. Bovendien bent u niet aan één taxibedrijf gebonden, zoals bij de regiotaxi. U kunt kiezen uit verschillende gerenommeerde Wageningse taxibedrijven. All-Time Taxi en Taxi 10000 staan ook voor ouderen vervoer voor u klaar.

U mag gratis passagiers meenemen vanaf hetzelfde adres. Voor een beperkt aantal bestemmingen buiten Wageningen bent u meer bonnen kwijt. Geef vooraf even door met hoeveel personen u reist.
Meer informatie vindt u op de taxikaart of bij Solidez.

Kijkt u ook gerust naar onze andere diensten, zoals vervoer van en naar Schiphol en ziekenvervoer. Hier vindt u veel informatie die u kunnen help[en bij uw vervoersvraag. Telefonisch zijn wij 24/7 te bereiken op 0318-444444. Mailen en appen mag natuurlijk ook mits het antwoord tot de volgende werkdag kan wachten.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS