De bekende naam in en rond Ede.
...

De bekende naam in en rond Ede.

By admin
juli 25, 2016

Al meer dan 30 jaar is All-Time Taxi een bekende naam in Ede en omstreken. Dag en nacht staan onze nette en vriendelijke chauffeurs voor u klaar voor al uw vervoerswensen, of het nu gaat om groepsvervoer, airportservice of zakelijk vervoer.

Ongeveer 30 jaar geleden is All-Time Taxi opgericht door Cees Noordzij en heeft All-Time deze bekende naam gegeven. Zijn persoonlijke aanpak en Business Class Service hebben All-Time Taxi haar goede naam gebracht. In 2017 heeft Cees zijn taxipas aan de wilgen gehangen en geniet hij van de verdiende rust, die zijn taxibedrijf hem al die jaren niet kon geven. We hebben veel respect voor Cees, die de kar al die jaren alleen en dag en nacht heeft getrokken. Sinds de overname probeert de nieuwe eigenaresse, Hanneke, de goede service en kwaliteit, die de klanten van Cees gewend zijn, door te zetten. Onlangs behaalde zij hiervoor het TX-keurmerk en trok daarmee haar taxibedrijf tot grotere hoogten.

Trost mogen we vele (internationale) bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Edese hotels rekenen op onze service voor hun dierbare gasten. Vele cafés vertrouwen erop dat wij hun bezoekers weer veilig thuis brengen. En vele vakantiegangers weten dat de reis begint en eindigt met een taxi van All-Time van en naar de luchthaven of cruise-terminal.

All-Time Taxi is natuurlijk te vinden bij het Station Ede-Wageningen. Wilt u er zeker van zijn dat u ons daar treft, dan kunt u het best vanuit de trein of voor vertrek even bellen. Uw chauffeur staat dan te wachten als u aankomt.

Ede en Wageningen

All-Time Taxi werkt nauw samen met Taxi 10000 uit Wageningen en bedient zo de regio Ede-Wageningen en de Betuwe grofweg in de driehoek Lent – Ochten – Otterlo. Met een wagenpark van luxe personenwagen, taxi- en rolstoelbussen bieden we een breed scala van taxidiensten.

Als u uw reis minstens 12 uur van te voren plant, kunnen we vast een scherpe prijs overeenkomen. Aan de telefoon, maar ook via mail kunnen we u zeker verder helpen.

Post By : admin

LEAVE COMMENTS